Coach voor vrouwelijke ondernemers die verlangen naar méér dan succes en imageconsultant

Er loopt in heel Nederland waarschijnlijk niet één kleuter rond die nu al weet dat ‘ie later coach wil worden. Coaching is een vakgebied waar je in groeit, vaak via omwegen.

Mijn ‘omweg’

Ik ben Arja van der Pot. Mijn ‘omweg’ naar coaching was de weg van het onderwijs, waar ik met veel plezier lesgaf. En de weg van het bedrijfsleven, waar ik als trainer en verkoopmanager voor een geweldig merk in houten speelgoed heel veel ervaring opdeed: van spelontwikkeling van kinderen tot het geven van commerciële presentaties en trainingen. Mijn weg liep vervolgens via de kinderopvang: ik runde 12,5 jaar met enthousiasme als ondernemer een groot regionaal gastouderbureau met eigen medewerkers.

Er is een flink beroep gedaan op mijn professionele kwaliteiten.

Ik heb mijn persoonlijke kwaliteiten volop kunnen ontwikkelen.

En toch kwam er een moment waarop ik dacht: hoe wil ik nu verder?

Een moment waarop ik voelde: en nu ik!

Een kruispunt in mijn leven, waarop ik de behoefte had om mezelf beter te leren kennen en vooral mezelf beter te laten zien.

hart voor kleur & stijl

Jezelf kennen, jezelf laten zien

Ik heb mezelf leren kennen. Als je me nu vraagt om Arja van der Pot te omschrijven, dan zeg ik: ze is integer en betrouwbaar. Deskundig en enthousiast. Authentiek.

Dat ben ik ook in de imago-coaching die ik aanbied.

Want daar leidde mijn weg naartoe! Na een ontwikkelingsweg waarin ik mijn zakelijke kant heb ontwikkeld, voelde ik sterk het verlangen om van mijn hoofd naar mijn HART te gaan. Om volledig vanuit mij HART te gaan leven en ondernemen. Het roer moest om!

Ik wist wat mijn kwaliteiten zijn en ik kende mijn werkelijke drijfveren, maar wist ook dat de buitenwereld dat nog niet allemaal aan me kon zien.

Het was het boeiendste pad van mijn leven om niet alleen te ontdekken wie en wat ik ben, maar ook hoe ik dat het beste over het voetlicht kan brengen. Ik besloot mijn HART te gaan volgen en begon aan de opleiding tot kleur- en stijlconsultant. Ik leerde werken met het 78Color System, waarmee een zeer nauwkeurig kleur- en stijladvies gegeven kan worden.

Maar ik wilde meer: de hele persoon betrekken bij het advies, niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant.

Ik kwam in aanraking met Personal Power Plus en daarmee viel alles op z’n plek! Met dit prachtige programma kan ik mijn klanten een volledig advies geven, waarbij binnenkant, buitenkant én overkant met elkaar in balans zijn. Hier wilde ik méér mee. Ik wilde programma’s aanbieden waar al mijn kwaliteiten en drijfveren in samenkomen. Het roer ging echt helemaal om, ik besloot mijn goed lopende gastouderbureau te verkopen en samen met mijn man te verhuizen naar de andere kant van het land, waarmee meteen een andere lang gekoesterde wens van ons beiden werkelijkheid werd.

Dus werk ik nu met het programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’, een programma in drie modules voor vrouwelijke ondernemers die ook van hoofd naar HART willen gaan, die méér willen dan succesvol zijn.

Die krachtige ervaring bied ik nu aan alle gepassioneerde vrouwelijke ondernemers die zich aangetrokken voelen door wie ik ben en wat ik bied. Ik begeleid hen in de zoektocht naar hun grootste kwaliteiten en hoe zij deze krachtig zichtbaar maken, zodat er evenwicht ontstaat tussen binnenkant, buitenkant en overkant. Zo zie je er niet alleen goed uit, maar trek je ook aan wie en wat bij jou hoort, zodat je werkelijk het leven leidt waarvoor je bedoeld bent. Zodat je gaat leven en ondernemen in de kleur van je HART!

Wat kenmerkt Arja als coach?

Dat komt prachtig tot uitdrukking in haar Blauwdruk!
Haar eerste Powertype is antraciet, de ervaren rots in de branding, die objectief en rustig, accuraat en gestructureerd te werk gaat. Maar er is ook ruimte voor licht roze, de balanskleur van antraciet!  Licht roze is de kleur van zorgzaamheid, kwetsbaarheid en tonen van emotie.
Arja’s tweede kleur, indigo, staat voor het hebben van een duidelijke eigen visie en dit kunnen uitdragen. Met paars, haar derde kleur, werkt Arja op een diepe manier, vanuit gevoel en intuïtie. En tenslotte is er wit, wat zorgt voor luchtigheid, ideeën, optimisme en sprankelend enthousiasme!
image013

Spreekt jou dit aan? Ben je benieuwd naar jouw persoonlijke Blauwdruk en wat ik daarin voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek over het Programma ‘Onderneem in de kleur van je HART’.

Door van mijn hoofd naar mijn HART te gaan met HART voor kleur & stijl leef ik mijn hele blauwdruk plus balanskleuren.